Valkama-kauppa

Käy vastaamassa Valkaman moninaisuus- ja esteettömyyskyselyyn

Haluamme Valkamalla mahdollistaa partioleirin elämyksen mahdollisimman monelle. Leiriolosuhteissa täytyy ottaa huomioon monia asioita, jotka arjessa ja kotona sujuvat kuin itsestään. Jotta voimme ottaa huomioon mahdollisimman monta asiaa, jotka voivat olla esteenä leiriosallistumiselle, pyydämme teitä vastaamaan Valkaman moninaisuus- ja esteettömyyskyselyyn. Voit vastata myös toisen ihmisen puolesta.

Kyselyssä kerätään tietoja asioista, mitä tulee ottaa huomioon ennen leiriä, leirillä ja leirin jälkeen, jotta leiri olisi mahdollisimman esteetön. Kaikkia esteitä emme pysty metsäympäristössä poistamaan, mutta haluamme myös voida kertoa, mitä nämä ovat. Haluamme myös tietää, millaisia asioita leiriin liittyen olisi tarve huomioida, että mahdollisimman moni pystyisi leirille osallistua.  Voit kertoa tarpeistasi tarkemmin ilmoittautumisen yhteydessä.

Onko sinulla jotain kysyttävää asiasta? Eikö partioleiri ole sinulle tuttu asia tai et muuten tiedä, minkälaisia esteitä leirillä voi olla? Ota yhteyttä moninaisuus- ja esteettömyyspäällikkö Johannaan, [email protected]

Jätä kommentti