Valkama-kauppa

Valkamalle ilmoittautuminen käynnistyy joulukuussa!

Piirileiri Valkama on ensi kesän kohokohta uusmaalaisille partiolaisille ja kaikille muille partiolaisille ja ei-partiolaisille, jotka haluavat mukaan! Valkama järjestetään Hangossa 15.–23. heinäkuuta, ja paikalle odotetaan yli 3000 leiriläistä. Valkamalle ilmoittautuminen starttaa ihan pian 11.12.

Ilmoittautuminen käynnistyy joulukuussa

Osallistujailmoittautuminen 11.12.2019–4.3.2020

Ilmoittautuminen nopean ilmoittautujan etuhintaan 12.2.2020 asti

Osallistujahinnat

LYHYT LEIRI nopean ilmoittautujan hintaan 105e, muuten 120e
PITKÄ LEIRI nopean ilmoittautujan hintaan 210e, muuten 225e
Päiväleiriläiset 40e / päivä
Vierailupäivä 20e
4–6-vuotiaat puoleen hintaan
0–3-vuotiaat ilmaiseksi

Stipendit ja kesätyöturva

Valkamalle on mahdollista hakea stipendiä leirimaksun kokonaan tai osittain kattamiseksi, ja tilaisuutta kannattaa hyödyntää rohkeasti! Hae stipendiä nopean ilmoittautumisajan sisällä 11.12.–12.2.

Leirillä on kesätyöturva, joka on voimassa 31.5.2019 asti. Kesätyöturva oikeuttaa leiriosallistumisen perumiseen, jos kesätyö sattuu leirin päälle tai jos henkilö ei saa vakituisesta työstään lomaa leirin ajalle. Kannattaa siis rohkeasti ilmoittautua mukaan, vaikka et olisi vielä varma kesätöistäsi!

Ohjelmatärppejä Valkamalta

MAAKRAVUN MERIHÄTÄ

Itsensä ylittämistä yhteen hiileen puhaltaen! Tarzanin tasapainorata, labyrintti…ja muuttuva labyrintti! Aistirajoitteet, timanttitikkaat, tynnyriralli ja muuta mukavaa yhdessä tekemistä.

KAPYYSI – BYSSA

Jokainen ikäkausi kokkaa ihania suomalaisia makuelämyksiä trangian kätköistä! Mitä ruokaa tekisit, jos sinulle annettaisiin vain kolme perunaa, kaksi porkkanaa, lanttu ja nyhtökauraa? Paljasta sisäinen kokkisi ja anna luovuutesi loistaa! Halukkaille annetaan myös mahdollisuus tutkia oman ruokavalionsa hiilijalanjälkeä.

OSU & UPPOS!

Hätkähtäisitkö, jos näkisit leirillä strutsin puussa? Kuinka toimit, jos Ikiturso märisee kannon nokassa keskellä yötä? Ole valmis kohtaamaan hämärät mysteerit jo ennen leirin alkua. Tule oppimaan uusi leikki: maastolautapelejä löytyy moneen makuun.

Yksi kommentti artikkeliin ”Valkamalle ilmoittautuminen käynnistyy joulukuussa!”

  1. Kipunoiden Säihkeen aikaiset sudarit nykyiset seikkailijat ovat kovasti toivoneen Säihkeellä ollutta kaljakorikiipeilyä. Mahtaakohan sellaista olla luvassa? Ratkaisee kuulemma joidenkin osallistumisen 😀

    Vastaa

Jätä kommentti