Valkama-kauppa

Tilaa Valkama-tuotteesi 9.3. mennessä niin saat toimituksen kotiin!

Olethan huomannut, että Valkaman leirituotteet ovat nyt saatavilla?

Tilaamalla Valkaman leiripaidan nyt ennakkoon saat sen edullisemmin ja kotiin toimitettuna. Valkaman leirituotekauppa löytyy täältä.

Leirille tulee myyntiin jonkin verran paitoja, mutta tilaamalla ennakkoon varmistat, että saat oman kokoisesi UPEAN leiripaidan ja ennakkotilaajana hieman edullisemmin kuin leiriltä ostettuna.

Verkkokaupassa on myynnissä muitakin Valkaman logollisia tuotteita, kuten juomapullo, Muurlan muki ja huppari. Tilatut tuotteet voi noutaa leirikaupasta leirin alettua.

Kun tilaat viimeistään ma 9.3. niin voit valita postituksen kotiin postimaksun hinnalla tai maksuttoman leiritoimituksen. Tämän jälkeen 10.3.-15.6. valittavissa on vain toimitus leirille. Verkkokauppa sulkeutuu 16.6. Tuotteita voi ostaa sen jälkeen leirin alkaessa leirituotekaupasta, joka avautuu 15.7.

 

VALKAMA-PUUKOT

Iisakki Järvenpäältä löytyy myös kotimainen Valkaman logolla varustettu puukko.

Puukkoja on kolme erilaista: Askares, Kolkkapartio ja Sorsa. Hintaan sisältyy myös nimen kaiverrus puukon terään. Katso tarkemmat tiedot ja kuvat puukkotehtaan sivuilta ja tilaa omasi täältä.

Iisakki Järvenpää on ollut jo vuosia tukemassa partiotoimintaa sekä yhteistyökumppanina monissa eri tapahtumissa ja he ovat myymässä Valkamalla puukkoja 17.-20.7.2020. Kaikista Valkama-puukoista tilitetään Uudenmaan partiopiirille 15% toiminnan tukemiseen.

Jätä kommentti