Valkama-kauppa

Valkama ja koronavirus

Päivitetty 31.3. klo 12.18

Koronavirus leviää ympäri maailmaa ja WHO on julistanut koronaviruksen pandemiaksi. Partion maailmanjärjestö WOSM on antanut vahvan suosituksen asettaa terveys ja turvallisuus etusijalle kaikessa partiotoiminnassa. SP:n ohjeistuksen mukaan kasvokkain tapahtuvan viikkotoiminnan taukoa jatketaan kevätkauden loppuun saakka koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen takia.

Kesän leirien osalta ei voida varmuudella sanoa mitään, koska kukaan ei tiedä miten tauti Suomessa etenee. Tällä hetkellä olemme siinä uskossa, että Valkama ja muut kesän leirit voidaan järjestää normaalisti. Seuraamme kuitenkin jatkuvasti tilannetta ja seuraamme THL:n ohjeistuksia, ja reagoimme  asianmukaisesti. SP on linjannut, että kaikkien kesän partiotapahtumien toteutuksesta päätetään ja ohjeistetaan huhtikuun loppuun mennessä ja tämä koskee myös Valkamaa.

Valkaman osallistujien laskutus tullaan siirtämään toukokuun alkuun, jolloin meillä on enemmän tietoa tilanteesta. Leiri järjestetään ainoastaan jos järjestäminen on turvallista ja partiovakuutus kattaa normaalisti, mikäli osallistuja joutuu perumaan oman osallistumisensa leirille koronan vuoksi ja osoittaa sairaustodistuksen tästä.

Valkama noudattaa THL:n ja Suomen Partiolaisten linjauksia, löydät Suomen Partiolaisten uusimman tiedotteen asiasta täältä.

Jätä kommentti