Valkama-kauppa

Leirituotteiden verkkokauppa on avattu!

Valkaman leirituotteet ovat nyt myynnissä verkkokaupassa! Valkaman t-paidat, hupparit ja monet muut trendikkäät tuotteet ovat saatavilla verkkokaupasta tässä linkissä. 30.11. mennessä tilatut tuotteet postitetaan ennen joulua. Marraskuun jälkeen tilattujen tuotteiden seuraava postitus on helmikuussa. 

Tilaukset toimitetaan joko postitse pakettiautomaattiin tai leirille. Aikavälillä 1.5.-6.6.2021 tilatut tuotteet toimitetaan vain leirille. Valkamalla palvelee leirituotemyymälä Reelinki, joka avautuu leirin alkaessa. Ennakkoon leiritoimituksella tilatut tuotteet voi noutaa leirikaupasta kuittia vastaan.

Iisakki-puukot ja puukorut tilattavissa erikseen

Upeat vain Valkamaa varten suunnitellut ja valmistetut puukorut ovat tilattavissa tämän linkin kautta. Tilaukset valmistaa käsityönä kotimainen yritys FatWood. Puukoruja on kolme erilaista: korvakorut, kaulakoru ja avaimenperä. Omat Valkama-korut kannattaa tilata jo nyt, koska koruja tulee myyntiin vain rajoitetusti leirituotemyymälä Reelinkiin Valkamalle.

Tilaa korut tästä!

Iisakki Järvenpään kotimaiset puukot ovat päheä leiritarvike. Puukkoja on kolme erilaista mallia, niitä koristaa Valkama-logo ja lisäksi hintaan sisältyy oman nimen kaiverrus puukon terään.

Tilaa puukot tästä linkistä! 

Marraskuun aikana tilatut tuotteet ehtivät pukinkonttiin

Leirituotteet ovat nyt tilattavissa verkkokaupasta. Marraskuun loppuun mennessä tilatut tuotteet toimitetaan 18.12.2020 mennessä. Nyt on siis hyvä hetki kurkistaa leirikauppaa ja esittää joulupukille toiveita.

Mikä on Valkaman resurssijohtaja Marika Lapin suosikkituote?

“Tietysti punaiset kotimaiset, vain Valkamaa varten tehdyt merinovillapipot, joissa nahkainen Valkama-logo! Ne ovat nyt IN ja mainio lahjaidea pukinkonttiin”, Marika vinkkaa.

Leirituotteissa käytetään puukoruja lukuunottamatta aikaisempaa Valkama 2020 -logoa kustannusten säästämiseksi. Tällä varmistetaan se, ettei tuotteiden hintoja tarvitse nostaa.

Valkaman leirituotteet: Verkkokauppa
Valkaman puukorut: Tilauslomake
Iisakki Järvenpään puukot: Verkkokauppa

Kuvat: Antti Kylmänen

Skip to content