Valkama-kauppa

Valkaman ohjelmajohtaja Tarja “Tuikku” Seppälä: “Ohjelmaa tehdessä näkee leiriläisen ilon” – Valkama tekijähaastattelut

Lippukunta: Järvenpään Metsänkävijät

Pesti: Ohjelmajohtaja (ohjelmalaaksot)

 

Mitä ohjelmajohtajan pestiin kuuluu?

 

Ohjelmajohtajana huolehdin johtajaparini kanssa siitä, että eri ohjelmalaaksojemme päälliköt saavat työrauhan rakentaa motivoivaa ohjelmaa kaikenikäisille leiriläisille. Vastaan siitä, että ohjelman toteutus on mahdollista ja ohjelman tekijät tietävät budjetin ja mitä heiltä odotetaan. Vastuullani on myös näiden huikeiden vapaaehtoisten hyvinvoinnista huolehtiminen. Me ohjelmassa olemme innokasta porukkaa, joka nauttii jo pelkästä ohjelman ajattelemisesta, saati sitten kokeilevasta toteuttamisesta. Ohjelmajohtajana teen myös yhteistyötä Väiski-leirin ohjelman kanssa, sekä tietenkin omassa johtoryhmässä kaikkien leirin johtajien kanssa. Kokoan, koordinoin, tallennan, tiedotan ja osaltani johdan meidän päällikköjoukkoa kohti ensi kesän piirileiriä.

Lue koko juttu ->

Jätä kommentti

Skip to content