Valkama-tuotteet

Kokeile uusia saappaita! Oppimispaikkoja tarjolla

Meille tuli kysymys, että onko meillä tekijöitä riittävästi. Pakko sanoa, että se oli Kuhan iso stressi syksyllä, kun tekijöitä oli listoilla, mutta emme nähneet heitä.

 

Siksi olimme ilahtuneita ja yllättyneitä, ettemme sanoisi äimänkäkenä, kun seminaariin ilmoittautuikin 50 tekijää! Niin mahtavaa. Siitä sai itsekin energiaa leirin tekemiseen lisää!

 

Listasimme kaikki täyttämättömät päälliköt ja mestaripestit ja toki, olihan niitä. Paljon olisi pestejä auki.

 

Toisaalta moni pesti oli sellainen, että niistä todettiin, että olisi hyvä ja kiva saada tähän joku, mutta jos ei saada, niin tehdään vähemmän ja muut paikkaavat.

 

Tuli myös todettua, että tämä olisi hyvä paikka tulla opettelemaan asioita. Kyllä leiri tulee ilman tätäkin, mutta nyt olisi turvallinen paikka harjoitella ja tulla tutuksi tämän osa-alueen kanssa.

 

Partioon on sisäänrakennettu mahdollisuus astua hieman isompiin tai uusiin saappaisiin. Mikäli haluat kehittyä jollain saralla, niin katso avoimet pestit ja laita ihan epämuodollinen hakemus meille. Tarjoamme mahdollisuuden astua ihan uudelle osaamisalueelle. Ei tarvitse olla kokemusta eikä meitä tarvitse vakuuttaa osaamisella: me autamme sinua onnistumaan, jos olet kiinnostunut opettelemaan jotain uutta. 

 

Astu ajan aallokkoon tekemään leiriä meidän kanssa!

 

Kuha-vartio

Skip to content