Valkama-tuotteet

Uskaltaako Valkamalle ilmoittautua?

Uskaltaa. Leirille kannattaa ilmoittautua, mitä pikimmiten sillä leirimaksu on halvempi varsinaisen ilmoittautumisajan aikana kuin tiistaina 16.3. aukeavan jälki-ilmoittautumisen aikana. Lisäksi varsinaisen ilmoittautumisajan aikana ilmoittautuneiden kesken arvotaan peräti huikeat 100 leirikahvilalipuketta!. 

 

Korona

Valkamaa tehdessämme osallistujien sekä tekijöiden turvallisuus on meille tärkeintä. Täten tulemme tekemään kaikkemme, että pystymme järjestämään Valkaman tavalla, jossa otetaan ajankohtaiset viranomaissuositukset huomioon sekä oma harkintamme vallitsevan tautitilanteen suhteen. Jos kuitenkin joudumme muuttamaan piirileirin toteutustavan täysin tai perumaan leirin, leirimaksu palautetaan 25€ palvelumaksua lukuunottamatta. Olemme valmistautuneet myös tilanteeseen jossa emme pysty järjestämään kesän aikana minkäänlaista leiritoimintaa. Olemme kehittämässä virtuaali-Valkama alustaa, joten tilanteessa kuin tilanteessa palvelumaksua vastaan olet saamassa kokemuksia. 

 

Kesätyöt ja Intti 

Jos kesätyö- tai inttikuviot eivät ole vielä selvät etkä ole varma pääsetkö leirille töiden takia, ei hätää! Tuttuun tapaan Valkamalla on kesätyö- ja inttitakuu, joka tarkoittaa sitä että jos et pääsekään kesätöiden tai intin takia leirille, voit perua osallistumisen toukokuun loppuun mennessä ja saada koko leirimaksun takaisin palvelumaksua myöten.

 

Esteettömyys 

Helmikuun teema oli esteettömyys, jolloin leirin teossa keskityttiin erityisesti siihen, että kaikilla olisi mahdollisuus osallistua leirille. Piirin ohjeiden mukaan keskityimme jopa 16 eri esteettömyyden teemaan, näistä esimerkkinä: hyvä olla, ruoka, raha, hygienia, näkö-, kuulo- sekä kuuloaisti, liikkuminen sekä lääkitys ja ensiapu. Näistä aihealueista konkreettisina esimerkkeinä varmistamme muun muassa, että leirillä on mahdollisuus peseytyä omassa rauhassa, leirillä on lämmintä vettä ja hengellisen ohjelman aikana on mahdollisuus osallistua vaihtoehtoiseen ohjelmaan. Lisäksi ilmoittautumisen yhteydessä sinulla on mahdollisuus ilmoittaa erityistarpeista leirillä. Pyrimme varmistamaan mahdollisuuksien mukaan, että nämä täytetään. Valkamalla on kuitenkin esteettömystakuu, joka astuu voimaan jos leiriorganisaatio ei pysty ratkaisemaan leiriläisen leirille osallistumisen estettä. Tällöinkin voit perua osallistumisen 31.5. saakka ja saada koko leirimaksun palvelumaksua myöten takaisin. 

 

Eli ei kuin kaikki ilmoittautumaan kipinkapin! 

 

Kuva: Juha Nurmi

Skip to content