Valkama-tuotteet

Valkama-elämys on taattu!

Mikäli käy niin harmillisesti, että leirimuotoista Valkamaa ei voida järjestää, järjestetään Seikkailu-Valkama 9.-13.7.! Se on tapahtuma, jossa on rasteja ympäri Uudenmaan Partiopiirin aluetta ja tavoitteena on, että rasteja olisi kaikkien lippukuntien saavutettavissa. Osa rasteista on kylmiä ja osa miehitettyjä. Osassa paikoista voi yöpyä, kokkailla ja peseytyä. 

Valkama-seikkailu sisältää siis esimerkiksi  Amazing Race -sarjasta, PopUP-Ravintolapäivästä ja Hiipivä Haamu -kisasta tuttuja elementtejä.

Tarkoitus on hyödyntää leiri-Valkamalle suunniteltuja asioita mahdollisimman paljon myös Seikkailu-Valkamassa. Nyt ne vaan toteutettaisiin ympäri Uuttamaata.

Osallistujat päättävät tapahtuman keston sisällä itse milloin seikkailevat, millä ryhmällä, mitä rasteja kiertävät ja kuinka monta päivää seikkailevat. Tarkoitus on, että rasteja on myös siellä, missä julkisella on vaikeampi kulkea, mutta seikkailla voi myös hyödyntäen julkisia kulkuvälineitä tai kulkea polkupyörillä ja omalla autolla.

Seikkailu on tarkoitettu kaikille ikäkausille ja myös perheille ja muille kuin partiolaisille.

Tapahtuman laajuus riippuu täysin tekijöiden määrästä. Tapahtuman valmistelu alkaa vasta, jos leirimuotoisesta Valkamasta joudutaan luopumaan.

Seikkailu saattaa sisältää lisämaksullisia osia, mutta Valkamalle jo ilmoittautuneille palvelumaksu tulee kattamaan reilun seikkailun!

 

Kuva: Emma Lahtinen

Skip to content