Valkama-tuotteet

Lisätietoa Seikkailu-Valkamasta

Valkama toteutuu seikkailumuotoisena 9.-13.7.

Se tarkoittaa, että ympäri Uudenmaan piirin aluetta tulee rasteja, joita ryhmät voivat kierrellä oman aikataulunsa mukaan. Jokaisesta kunnasta löytyy seikkailurasteja ja rastikeskittyminä toimii Järvenpää/Kerava, Kirkkonummi, Lohja ja Porvoo, joissa on enemmän rasteja. Kannattaakin suunnitella seikkailureittiä näihin kohteisiin. Lippukunnat voivat ilmoittaa [email protected], jos haluavat järjestää oman seikkailurastin omalle paikkakunnalleen tai kesäleirilleen.

Kuva: Eräkamujen arkisto

Rasteilla on erilaista tekemistä perinteisistä partiotaidoista kaikenlaiseen hömppään. Tällä hetkellä varmistuneita aktiviteetteja on: seinäkiipeilyä, mahdollisuus tutustua kiertotalouteen ja tehdä lintupönttöjä lintupuistoon, piipahtaa Maakravun Merihädän -seikkailupuistossa, bofferitaistelua, pehmojousipyssyilyä, pelata kuplafutiksilla, osallistua ensiapukoulutukseen, tehdä hyvä työ Itämerelle, sumopainia, hypätä benjin maatapitkin, vesiaktiviteetteja, kuten veneilyä ja purjehdusta. Luvassa on myös Valkaman kiertävä jäätelökioski ja leirituotekauppa! Tapahtumasta löytyy kaikille mielenkiintoista tekemistä. Lisää paljastuksia ohjelmasta julkaistaan jatkossa lähes päivittäin ennen tapahtumaa Valkaman somessa!

Kuva: Eveliina Saari

Seikkailuun voit osallistua yhdessä ryhmäsi, perheesi tai vaikka kaverin kanssa kahdestaan. Voit liikkua rastilta toiselle julkisilla liikennevälineillä, pyörällä, meloen, autolla, kävellen, sinä päätät! Seikkailuun voi osallistua yhden päivän mittaisena retkenä tai voit tehdä seikkailusta pidemmän ja yöpyä matkan varrella. Reitin ja rastit voit valita mielenkiinnon tai rastien sijainnin mukaan.

Seikkailun voi myös yhdistää osaksi lippukunnan omaa leiriä: valitsette vain päivän, jolloin ryhmät lähtevät kiertelemään rasteja.

Kaikki leirille ilmoittautuneet pääsevät osallistumaan Seikkailu-Valkamaan palvelumaksun hinnalla. Leirille ilmoittautuneiden ei tarvitse ilmoittautua uudestaan vaan leirin ilmoittautuminen riittää. Seikkailu-Valkamaan pääsee ilmoittautumaan mukaan vielä kesän aikana. Ilmoittautumisajankohta määrittää seikkailun hinnan. 12.-24.5. välillä ilmoittautuneet maksavat seikkailusta 30€. 25.5.-21.6. välillä 35€. 22.6.-11.7. välillä 40€. Seikkailu laskutetaan osallistujilta Kuksassa valitsemallasi tavalla. Hinta sisältää rastien ohjelmat sekä Seikkailu-Valkama-merkin. Seikkailijan tulee kustantaa oma liikkuminen, seikkailueväät ja pakata mukaan rastikohtaisen varusteluettelon mukaiset tarvikkeet.

Seikkailuun pääsee ilmoittautumaan 12.5 alkaen osoitteessa: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=41817

Yhtesityössä:

Suomi Areena
Borgå Segelsällskap
Keravan kaupunki

 

Kuva: Mikko-Pekka Karlin

 

 

 

Skip to content