Valkama-kauppa

Valkama

Uudenmaan Partiopiirin yhdeksäs piirileiri järjestetään 15.–23. heinäkuuta 2020!

Valkama on Uudenmaan partiopiirin yhdeksäs piirileiri Hangon Syndalenissa 15.–23. heinäkuuta 2020. Lyhyempikestoinen sudenpentujen, seikkailijoiden ja perhepartiolaisten kolmen yön leiri järjestetään 15.–18.7. Leiri on kaikille avoin ja mielenkiintoista ohjelmaa tarjoava tapahtuma. Se on kesän iloinen kohokohta, joka innostaa uusmaalaiset ja muut partiolaiset sekä ei-partiolaiset ja ulkomaalaiset vieraat nauttimaan leirielämästä. Kesäleiri on täynnä elämyksiä ja on partiovuoden kasvattavin ja koskettavin tapahtuma.

ILMOITTAUDU MUKAAN 4.3. MENNESSÄ!

Ajankohtaista

Tilaa Valkama-tuotteesi 9.3. mennessä niin saat toimituksen kotiin!

Olethan huomannut, että Valkaman leirituotteet ovat nyt saatavilla?

Tilaamalla Valkaman leiripaidan nyt ennakkoon saat sen edullisemmin ja kotiin toimitettuna. Valkaman leirituotekauppa löytyy täältä.

Leirille tulee myyntiin jonkin verran paitoja, mutta tilaamalla ennakkoon varmistat, että saat oman kokoisesi UPEAN leiripaidan ja ennakkotilaajana hieman edullisemmin kuin leiriltä ostettuna.

Verkkokaupassa on myynnissä muitakin Valkaman logollisia tuotteita, kuten juomapullo, Muurlan muki ja huppari. Tilatut tuotteet voi noutaa leirikaupasta leirin alettua.

Kun tilaat viimeistään ma 9.3. niin voit valita postituksen kotiin postimaksun hinnalla tai maksuttoman leiritoimituksen. Tämän jälkeen 10.3.-15.6. valittavissa on vain toimitus leirille. Verkkokauppa sulkeutuu 16.6. Tuotteita voi ostaa sen jälkeen leirin alkaessa leirituotekaupasta, joka avautuu 15.7.

  VALKAMA-PUUKOT

Iisakki Järvenpäältä löytyy myös kotimainen Valkaman logolla varustettu puukko.

Puukkoja on kolme erilaista: Askares, Kolkkapartio ja Sorsa. Hintaan sisältyy myös nimen kaiverrus puukon terään. Katso tarkemmat tiedot ja kuvat puukkotehtaan sivuilta ja tilaa omasi täältä.

Iisakki Järvenpää on ollut jo vuosia tukemassa partiotoimintaa sekä yhteistyökumppanina monissa eri tapahtumissa ja he ovat myymässä Valkamalla puukkoja 17.-20.7.2020. Kaikista Valkama-puukoista tilitetään Uudenmaan partiopiirille 15% toiminnan tukemiseen.

Käy vastaamassa Valkaman leiriprofiilikyselyyn

Nyt on mahdollista vastata Valkaman leiriprofiilikyselyyn! Kyselyn perusteella tehdään leiriläisprofiilit tekijöiden käyttöön ja leiriläisprofiileja käytetään apuna leirin arjen suunnittelussa. Kyselyyn voit käydä vastaamassa täällä. Kyselyyn voi vastata 15.3. asti.

Haluamme ottaa huomioon eri-ikäisten osallistujien toiveet ja mieltymykset leirin suunnittelussa ja kyselyn tarkoituksena on saada osallistujien äänet kuuluviin. Vastaukset ovat anonyymejä eikä niitä voi yhdistää tiettyyn henkilöön. Nuoremmat partiolaiset voivat vastata kyselyyn johtajien/aikuisen kanssa. Kaikkien Valkamalle osallistuvien tai osallistumista miettivien kannattaa iästä riippumatta käydä vastaamassa kyselyyn, jotta he pääsevät ilmaisemaan omat toiveensa leirin suhteen.

Kuva: Pinja Julku