Valkama-tuotteet

Lippukunnalle

********************

Uudenmaan partiopiirin yhdeksäs piirileiri Valkama kerää heinäkuussa 2021 yhteen kaikki piirin partiolaiset Hangon Syndalenin upeisiin maisemiin!

11.-18.7.2021 järjestettävälle leirille odotetaan 3000 partiolaista, partiosta kiinnostunutta ja kansainvälisiä vieraita, joten lippukunnat ovat avainasemassa toimivan, ikimuistoisen leirin varmistamisessa. Osallistujat oppivat uusia retki- ja leiritaitoja ja tapahtuman tekijät kehittävät johtajuustaitojaan ja saavat kokemusta ison tapahtuman järjestämisestä.

Lippukunnan Valkama-vuosi koostuu leirililippukunnan muodostamisesta, leirilippukuntien johtajien pestaamisesta, leirille osallistuvien tukemisesta ennakkotehtävin, valmistautumisesta leirille lähtöön ja itse leiristä.

Valkaman lippukuntainfo antaa lisätietoja leiristä lippukuntien näkökulmasta. Löydät paljon tietoa muun muassa leirilippukunnista sekä leirilippukunnan pesteistä:

Lippukunnille lähetetyt lippukuntakirje Lankongit löydät täältä.

Lippukunnat ovat merkinneet itsellensä Kuksaan Valkama yhteyshenkilön, joka on vastuussa Valkama-tiedon viestimisestä eteenpäin lippukunnassa.

Loput leirilippukunnat lyödään lukkoon helmikuun 2021 aikana, jolloin myös kaikista leirilippukunnan pesteistä tulee lisätietoa. Valkama yhteyshenkilö pystyy ilmoittamaan lippukunnan tukisumman 22.2. asti ilmoittautumiseen tai [email protected] sähköpostiin. Valkama yhteyshenkilö pääsee myös merkitsemään leirilippukunnanjohtajan ilmoittautumiseen ja lisäämään muita leirilippukunnan pestejä.

Turvallisesti yhdessä -koulutus

Turvallisesti yhdessä -ohje on jokaisen partiojohtajan ja partion ryhmänvetäjän ohje, jonka tarkoituksena on vahvistaa lasten ja nuorten kasvuympäristön turvallisuutta partiossa. Muistakaa hoitaa Turvallisesti yhdessä -koulutus kuntoon ennen leirille saapumista. Koulutus on pakollinen kaikille leirilippukunnan täysi-ikäisille ja ryhmänjohtajille ja lisäksi suosittelemme koulutusta kaikille leirilippukunnan yli 15-vuotiaille.

Koulutukset on hyvä hoitaa kuntoon hyvissä ajoin ennen leiriä. Koulutus suoritetaan Partion moodlessa. Koulutuksen pystyy suorittamaan myös kirjautumatta sisään PartioID:llä, mutta kirjautumalla sisään saat koulutuksesta Kuksaan suoritusmerkinnän.

 

 

Skip to content