Valkama-kauppa

Ennakko- ja etätehtävät

Nyt pääset virittäytymään kesän leiritunnelmaan! Ennakko- ja etätehtävät tempaavat mukaansa ennen leiriä ja nostattavat leirifiilistä lippukunnassa ja kotona.

Ennakkotehtävistä löytyy jotain kaikille ikäkausille sudenpennuista aikuisiin. Tehtäviin voi varata kokoontumisen tai pari tai ennakkotehtäviä voi tehdä vaikka leirilippukunnan tapaamisessa. Kevään kokoustauon ajaksi olemme julkaisseet myös etätehtäviä, jonka parissa voit kuluttaa aikaa kotona. Ennakkotehtäviäkin pystyy tekemään etänä hiukan soveltamalla ja niistä saa hyvää sisältöä ja ideoita esimerkiksi ryhmän etäkokouksiin! Olemme julkaisseet uusia ennakko- ja etätehtäviä, tervetuloa tutustumaan!

Ennakkotehtävät

Uudet ennakkotehtävät on julkaistu nyt maaliskuussa! Niissä pääsee virittäytymään heinäkuun leiritunnelmaan ja samaan jo hieman ensimakua leirin ohjelmalaaksoista. Toteutusta pääsee aloittamaan ryhmän etäkokouksissa hiukan muokkaamalla toteutustapaa ja näistä löytyy myös tekemistä omalle ryhmälle itsenäisesti tehtäväksi! Tehtäviä löytyy jokaiselle ikäkaudelle.

Etätehtävät

Otsikkoa klikkaamalla pääset etätehtäviin, joissa on paljon tekemistä myös kotona! Pääset muun muassa tuunaamaan omat Valkama-keksisi ja neulomaan Valkama-sukat!