Valkama-tuotteet

Ennakko- ja etätehtävät

Nyt pääset virittäytymään kesän leiritunnelmaan! Ennakko- ja etätehtävät tempaavat mukaansa ennen leiriä ja nostattavat leirifiilistä lippukunnassa ja kotona.

Ennakkotehtävistä löytyy jotain kaikille ikäkausille sudenpennuista aikuisiin. Tehtäviin voi varata kokoontumisen tai pari tai ennakkotehtäviä voi tehdä vaikka leirilippukunnan tapaamisessa. Kevään kokoustauon ajaksi olemme julkaisseet myös etätehtäviä, jonka parissa voit kuluttaa aikaa kotona. Ennakkotehtäviäkin pystyy tekemään etänä hiukan soveltamalla ja niistä saa hyvää sisältöä ja ideoita esimerkiksi ryhmän etäkokouksiin! Olemme julkaisseet uusia ennakko- ja etätehtäviä, tervetuloa tutustumaan!

Ennakkotehtävät

Valkaman ennakkotehtävät on julkaistu! Niissä pääsee virittäytymään heinäkuun leiritunnelmaan ja samaan jo hieman ensimakua leirin ohjelmalaaksoista. Toteutusta pääsee aloittamaan ryhmän etäkokouksissa hiukan muokkaamalla toteutustapaa ja näistä löytyy myös tekemistä omalle ryhmälle itsenäisesti tehtäväksi! Tehtäviä löytyy jokaiselle ikäkaudelle.

Etätehtävät

Otsikkoa klikkaamalla pääset etätehtäviin, joissa on paljon tekemistä myös kotona! Pääset muun muassa tuunaamaan omat Valkama-keksisi ja neulomaan Valkama-sukat!

#Astuajanaallokkoon -askelmerkki

Nyt Piirileiri Valkama2020+1 on tulossa kesällä 2021. #astuajanallokkoon – askelmerkillä haluamme tarjota jo maistiaisi leiriltä ja mahdollisuuden tulla osaksi Valkama-henkeä. Haastamme kaikki lippukunnat astumaan ajan aallokkoon ja muistelemaan, kokemaan ja luomaan partioon 2020-luvulle perinteitä. Tehtäväpakettien tekemisestä merkkinä on #astuajanaallokkoon – kangasmerkki.

#ValkamaRetki

Pistetäänkö Valkama näkyväksi sekä virtuaalisesti että fyysisesti ympäri Uuttamaata kaikkien lippukuntien samanaikaisella lippukuntaretkillä?

Toiveenamme on, että kaikki lippukunnat toteuttaisivat #ajanaallokossa -päivä- tai yöretken lippukuntansa tai rajoitusten voimassaollessa pienryhmiensä kesken viikonloppuna 6.-7.3.2021. (tai muuna sopivana aikana)

Teeman henkeä noudattavien #ValkamaRetki -tunnisteella julkaistujen postausten kesken arvotaan ämpärillinen karkkia lippukunnalle, jonka retkestä postaus on!

LINKKI OHJEISIIN

Skip to content