Valkama-kauppa

Peruutusturva

Leirillä on käytössä erilaisia tilanteita koskeva peruutusturva, joka on voimassa 31.5.2020 asti. Ehtojen toteutuessa jo maksettu leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Kesätyöturva oikeuttaa leiriosallistumisen perumiseen, jos kesätyö sattuukin osumaan leirin päälle tai jos henkilö ei saa vakituisesta työstään lomaa leirin ajalle. Kesätyöturva kannustaa sekä hakemaan kesätöitä että järjestämään leirin ajaksi lomaa. Kannattaa siis rohkeasti hakea mukaan leirille, vaikka et olisi vielä varma kesätöistäsi tai kesäloman ajankohdasta! Kesätyöturva mahdollistaa myös pidemmän leirin muuttamisen lyhyeksi tai leiripäiviksi jos pystyt lausunnolla todistamaan muutoksen tarpeellisuuden juuri töiden takia.

Leiriosallistumisen pääsevät peruuttamaan 31.5. asti myös ne varusmies- tai siviilipalvelusta suorittavat henkilöt, jotka eivät saa vapaita leirin ajaksi. Lisäksi leiriosallistumisen ollessa mahdotonta rajallisen esteettömyyden ja saavutettavuuden kannalta, on leiri-ilmoittautuminen mahdollista perua 31.5. asti. Esimerkiksi avustajaa tarvitsevan on mahdollisuus peruuttaa osallistumisensa, jos kunta ei myönnä avustajaa ja leirille ilmoittautunut ei voi tästä syystä osallistua.

Peruuta ilmoittautumisesi maksutta lähettämällä työsopimus, lausunto tai muu selvitys osoitteeseen [email protected] viimeistään 31.5. Muistathan lisätä viestiin koko nimesi sekä tilinumerosi, johon haluat palautuksen.