Valkama-kauppa

Tietoa leiristä

********************

Tervetuloa mukaan Valkamalle, Suomen eteläisimmälle piirileirille!

Kesäleiri on täynnä elämyksiä ja on partiovuoden kasvattavin ja koskettavin tapahtuma. Valkama on ensimmäisiä uudella vuosikymmenellä järjestettäviä suuria partiotapahtumia, joten se suuntaa katseensa vankasti kohti tulevaisuutta ja pyrkii avaamaan keskustelua siitä, miltä partioleiri näyttää vuonna 2021. Tulevaisuuden partioleirillä uusi ja vanha kohtaavat ennennäkemättömillä tavoilla yllättäen jokaisen osallistujan ja tekijän.

Pikafaktat

  • 11.–18. heinäkuuta 2021 Hangossa
  • Valkama on tarkoitettu kaikille ikäkausille, aikuisille, perheille ja ei-partiolaisille
  • Osallistujia odotetaan yhteensä jopa 3000
  • Partiomaista ohjelmaa jokaiselle ikäkaudelle aikuiset mukaan lukien

Valkama järjestetään yhteistyössä espoolaisten ja kauniaislaisten partiolaisten Väiski-leirin kanssa. Yhteistyön näkyvin muoto on yhteinen leirialue. Suunnitelmissa on järjestää leirit peräkkäin siten, että leirien välissä on muutaman päivän tauko purulle ja rakennukselle. Yhteistyöstä huolimatta molemmat leirit ovat itsenäisiä, järjestävän yhdistyksensä näköisiä kokonaisuuksia.

Mikä on piirileiri?

Piirileiri on piirin merkittävin toistuva projekti, joka jopa kaksinkertaistaa Uudenmaan Partiopiirin toiminnan vuonna 2021. Leirille osallistujat oppivat uusia retki- ja leiritaitoja, tapahtuman tekijät kehittävät johtajuustaitojaan ja saavat kokemusta ison tapahtuman järjestämisestä. Partiosta kiinnostuneilla henkilöillä on puolestaan mahdollisuus löytää uusi mieluisa harrastus tai päästä kokeilemaan leirielämää.

Tarjolla on erilaisia ja erikokoisia tehtäviä niin konkareille kuin ensikertalaisille osallistujille. Katso avoimet pestit tai ota yhteyttä leirinjohtajiin, sillä kaikille halukkaille löytyy mieluisa ja sopivan kokoisen tehtävä.