Valkama-kauppa

Ilmoittautuminen ja hinnat

Osallistujien ilmoittautuminen leirille on auki 11.12.2019–4.3.2020. Ilmoittautuminen nopean ilmoittautujan etuhintaan on mahdollista 12.2.2020 asti. Ilmoittautuminen tehdään partiolaisten jäsenrekisteri Kuksan kautta.

Osallistujahinnat:

  • 12.2. asti koko leiri 210e ja lyhyt leiri 105e
  • Tämän jälkeen 4.3. asti koko leiri 225e ja lyhyt leiri 120e
  • 4–6-vuotiaat -50% hinnasta ja 0–3-vuotiaat ilmaiseksi
  • Päiväleirimaksu 40e/päivä
  • Vierailupäivä 20e
ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Huom. Stipendejä on jaossa vain ennen 12.2. ilmoittautuneille!

Leirille ilmoittautumisen voi peruuttaa 4.3. asti Kuksassa, tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Leirillä on kuitenkin käytössä erilaisia tilanteita koskeva peruutusturva, joka on voimassa 31.5.2020 asti. Ehtojen toteutuessa jo maksettu leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Kesätyöturva oikeuttaa leiriosallistumisen perumiseen, jos kesätyö sattuukin osumaan leirin päälle tai jos henkilö ei saa vakituisesta työstään lomaa leirin ajalle. Kesätyöturva kannustaa sekä hakemaan kesätöitä että järjestämään leirin ajaksi lomaa. Kannattaa siis rohkeasti hakea mukaan leirille, vaikka et olisi vielä varma kesätöistäsi tai kesäloman ajankohdasta!

Leiriosallistumisen pääsevät peruuttamaan 31.5. asti myös ne varusmies- tai siviilipalvelusta suorittavat henkilöt, jotka eivät saa vapaita leirin ajaksi. Lisäksi leiriosallistumisen ollessa mahdotonta rajallisen esteettömyyden ja saavutettavuuden kannalta, on leiri-ilmoittautuminen mahdollista perua 31.5. asti. Esimerkiksi avustajaa tarvitsevan on mahdollisuus peruuttaa osallistumisensa, jos kunta ei myönnä avustajaa ja leirille ilmoittautunut ei voi tästä syystä osallistua.

Peruuta ilmoittautumisesi maksutta lähettämällä työsopimus, lausunto tai muu selvitys osoitteeseen [email protected] viimeistään 31.5. Muistathan lisätä viestiin koko nimesi sekä tilinumerosi, johon haluat palautuksen.

Ilmoittautumisohje
Ilmoittautumis- ja peruutusehdot
Tietosuojaseloste