Valkama-kauppa

Ilmoittautuminen ja hinnat

Osallistujien ilmoittautuminen leirille on sulkeutunut 4.3.2020. Valkamalla järjestetään vierailupäivä lauantaina 18.7. ja myös yksittäisiä leirivuorokausia on vielä mahdollista ostaa. Vierailupäivän liput ja leirivuorokaudet tulevat myyntiin myöhemmin loppukeväästä, jolloin tietoa päivitetään myös nettisivuille. Rakennus- ja purkuleireille osallistuminen on maksutonta, ja ilmoittautuminen avautuu toukokuussa.

Osallistujahinnat:

  • koko leiri 225e ja lyhyt leiri 120e, ilmoittautuminen oli mahdollista 4.3. asti
    • 4–6-vuotiaat -50% hinnasta ja 0–3-vuotiaat ilmaiseksi
  • Leirivuorokausi 40e/päivä
  • Vierailupäivä 20e

Leirille ilmoittautumisen voi peruuttaa 4.3. asti Kuksassa, tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Leirillä on kuitenkin käytössä erilaisia tilanteita koskeva peruutusturva, joka on voimassa 31.5.2020 asti. Ehtojen toteutuessa, esimerkiksi kesätyön estäessä leirille osallistumisen, jo maksettu leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Leiriosallistumisen siirto on mahdollista 15.6. mennessä. Näissä tapauksissa leirimaksua ei palauteta vaan mahdolliset välimaksut sovitaan leiriosallistumisen vaihtajien kesken. Tällaisissa tapauksissa laita aina sähköpostia osallistujatietojen muuttamiseksi [email protected] -sähköpostiin. Osallistujan on myös ilmoitettava lippukunnalle ja [email protected], jos ei ole saanut osallistumistaan siirrettyä tai ei muista syistä osallistu leirille, vaan osallistuminen jää käyttämättä. Osallistumismaksua ei palauteta.

Ilmoittautumisohje
Ilmoittautumis- ja peruutusehdot
Tietosuojaseloste