Valkama-kauppa

ILMOITTAUTUMISOHJE

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Valkamalle on auki 18.1.2021–5.5.2021.

Ilmoittautumiseen tarvitaan PartioID-tunnus. Ohje sen luomiseen löytyy täältä https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partioid/ sekä huoltajan Kuksa-ohje täältä https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partiorekisteri-kuksa/kuksa-huoltajan-ohjeet/ . Alaikäisen osallistujan ilmoittautumisen tekee aina hänen huoltajansa, jolla pitää olla oma huoltajan PartioID. Jos PartioID:si on unohtunut tai sen kanssa on ongelmia, ota yhteyttä lippukunta jäsenrekisterinhoitajaan.

Ei-partiolainen pääsee ilmoittautumaan ilman PartioID:tä saman linkin kautta. Jos huoltaja ilmoittaa samalla kertaa sekä partiolaisia, että ei-partiolaisia huollettavia on linkki sama, mutta ennen ei-partiolaisen ilmoittamista pitää kirjautua ulos omilla Kuksan huoltajatunnuksillaan saadakseen näkyviin ei-partiolaisen ilmoittamisvaihtoehdon.

Ilmoittautumisessa tulee vastata jokaiseen kohtaan totuudenmukaisesti ja harkiten. Omia tietoja voi käydä muokkaamassa tai osallistumisen voi käydä perumassa peruutusehtojen mukaan ilmoittautumisajan loppuun 5.5. saakka, minkä jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja sitoudut maksamaan ilmoitettujen leirimaksun.

Partiolainen tai huoltaja pääsee näkemään ilmoittautumisen ja muokkaamaan ilmoittautumista kirjautumalla omilla tunnuksilla tai huoltajatunnuksilla Kuksaan kuksa.partio.fi. Kirjauduttuasi sisään valitse Kuksan etusivun oikeasta yläreunasta valitse oma nimi tai lapsen nimi, kumman ilmoittautumista haluatkin tarkastella ja muokata > Siirry henkilön tietoihin > valitse Tapahtumat-välilehti > Tapahtuman (Uusimaa – Piirileiri Valkama 2020) oikeassa reunassa Muokkaa-painike. Ei-partiolainen pääsee muokkaamaan ilmoittautumistaan samasta linkistä kuin ilmoitaudutaan vahvistusviestissä olevalla vahvistustunnuksellaan.

Pienellä punaisella tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia. Mikäli ne eivät ole täytettyjä, ei ilmoittautumista voi lähettää. Lomake ilmoittaa lähettäessäsi sitä, jos joku pakollinen kohta on vielä täyttämättä.
Huomioi, että alavalikot saa näkyviin klikkaamalla otsikko-kohtaa.

Tapahtuman ilmoittautujan tiedot

Partiolaisille perustiedot tulevat lomakkeelle automaattisesti. Tarkasta, että tiedot ovat oikein ja ilmoitettava henkilö on valittu yläpuolella olevasta vetovalikosta. Mikäli tiedoissa on puutteita tai ne ovat muuttuneet, voit tehdä muutoksia tietoihin Muokkaa-napin kautta. Muista tallettaa muutokset Tallenna henkilö-napista!

Osallistumistiedot

Valitse tässä kohtaa leirille osallistumisesi. Vain joiksikin leirivuorokausiksi tulevat valitsevat lisäksi alemmasta valikosta ne päivät, jolloin osallistuvat leirille.
Ilmoittaessasi perheleiriläisiä, muista ilmoittaa myös tämän ikäinen osallistuja ja yhdistää osallistuminen aikuiseen yhteisellä perheleiritunnuksella, jonka tekeminen neuvotaan ilmoittautumisen Osallistun perheleirille-kohdassa

Vain tietyiksi leiripäiviksi tuleva valitsee ilmoittautumislomakkeelta ensimmäiseksi sen vuorokauden, jolloin syö leirissä ensimmäisen aterian. 24 tunnin leiriosallistuminen, sisältää ohjelman, tulopäivän lounaan, päivällisen ja iltapalan sekä seuraavan päivän aamiaisen.

Jos osallistut VAIN rakennus- ja/tai purkuleirille, älä ilmoittaudu tällä lomakkeella. Rakennus- ja purkuleiriä varten aukeaa oma ilmoittautuminen kevään aikana

Pesti

Tähän kohtaan vastaavat KAIKKI yli 15-vuotiaat osallistujat. Mikäli olet tulossa henkilökohtaiseksi avustajaksi Valkamalle, se ilmoitetaan tässä kohdassa.

Erityisruokavaliot ja allergiatiedot

Leirillä tarjotaan laadukasta ja maukasta perusruokaa, joka on aina laktoositonta. Ruoka-aineallergiat tulee ilmoittaa mahdollisimman tarkasti. Mikäli lomakkeen listasta puuttuu jokin ruoka-aine, jolle olet allerginen, tarkenna se alla olevaan vapaaseen kenttään. Mikäli noudatat gluteenittoman ruokavalion jotakin varianttia (esim. viljaton, vehnätön, viljan proteiinit jne), tarkenna sekin vapaaseen kenttään.Tiedot eritysiruokavalioista ja allergioista jaetaan leirilippukuntien johdolle.

Terveydentila

Tähän kohtaan tulee kirjata asiat, jotka vaikuttavat terveyden puolesta leiriläisen arkeen ja jotka leirin lääkinnän on tärkeää tietää. Terveydentilakohdassa kysytään myös esteettömyyteen ja toimintakykyyn liittyviä asioita. Ne tiedot, jotka ilmoittautuja katsoo tarpeellisiksi leirilippukuntien kannalta, tulee ilmoittaa erillisessä kohdassa ja vain ne ilmoitetaan leirilippukuntien johdolle. Muut terveystiedot ovat vain leirilääkinnän, esteettömyysvastaava ja leiritoimiston käytössä. Terveystiedot tulee antaa kattavasti turvallisen leiriarjen ja poikkeustilanteisiin varautumisen mahdollistamiseksi.

Perheleiri

Vastaa näihin kohtiin, jos tulette Valkamalle perheen kanssa, jossa on alle 7-vuotiaita lapsia. Vain perheen ensimmäisen ilmoittautujan tarvitsee täyttää kaikki perheleiri-ilmoittautumistiedot, muut perheenjäsenet lisäävät lomakkeeseen ainoastaan perheleiritunnisteen.

Jos leiriperheellä on kaksi tai useampi samaan aikaan oleva aikuinen on joidenkin aikuisten suositeltavaa olla myös pesteissä.

Toivomme, että perheleiriläiset toimivat ilmoittautuessa seuraavasti: Klikkaa ilmoittautumisen lopussa ”Luo perheleiritunniste”. Järjestelmä tuottaa sinulle koodin, jonka voit liittää samaan perheeseen kuuluvan ilmoittautumiseen. Huom! Vain perheen ensimmäinen ilmoittautuja luo koodin. Koodi kannattaa tallentaa heti muistiin. Koodi liitetään perheen seuraavan ilmoittautujan perheleiritunnisteelle varattuun avoimeen kenttään. Jos unohdat perheleiritunnisteesi, ole yhteydessä [email protected]

Ikäkauden ohjelman valinta

Ilmoittautumisessa tulee ilmoittaa ikäkausi, jonka ohjelmaan leirillä osallistuu. Huoltaja huomaathan, että lapsesi ikäkausi ei välttämättä ole se, johon lapsi ikänsä puolesta kuuluu. Jos et ole varma ikäkaudesta, kysy lisätietoa omasta lippukunnastasi.
Aikuinen ilmoittautuu aina ikäkauteen Aikuiset, vaikka kulkisi esimerkiksi sudenpentujen mukana leirillä.

Majoitustiedot

Osallistujat, myös pestissä olevat, majoittuvat pääasiassa oman lippukunnan kanssa tai perheleirissä. Jos pestisi vaatii majoitusta muualla, varmista asia henkilöltä, joka on pestannut sinut. Mikäli valitset pestin mukaisen paikan, lomake kysyy majoituksen lisätietoa. Tähän voit vastata esimerkiksi tiimisi nimen tai alueen, jolla tiedät majoittuvasi.

Huoltajat, jotka tulevat leirille lapsensa lippukuntaan, mutta eivät ole lippukunnan jäseniä valitsevat majoitun Toisen lippukunnan kautta, ja sen jälkeen he pääsevät valitsemaan oikean lippukunnan.

Jos olet ei-partiolainen etkä tiedä minkä lippukunnan kanssa majoittuisit rohkaisemme olemaan yhteydessä Uudenmaan Partiopiirin lippukuntiin ja sopimaan majoituksesta heidän leirilippukunnassaan. Lippukuntahausta löytyy paljon lippukuntavaihtoehtoja ja tarvittaessa Uudenmaan Partiopiirin toimisto auttaa asiassa.

Jos olet partiolainen, mutta et ole mistään Valkamalle ilmoittautuneesta lippukunnasta voit niin ikään sopia valmiiksi majoittuvasi jonkun ilmoittautuneen lippukunnan kanssa ja valita majoittuvasi Toisen lippukunnan kanssa, jolloin pääset valitsemaan oikean lippukunnan. On myös mahdollista valita oma lippukunta, jolloin sinut sijoitetaan johonkin leirilippukuntaan.

Vahvistus ilmoittautumisesta

Ilmoittautumisesta tulee vahvistus ilmoittajan sähköpostiin sekä huoltajan ilmoittaman alaikäisen sähköpostiin, jos sähköpostiosoite on lisätty Kuksaan.

Muista, että jos haluat muuttaa ilmoittautumista pääset tekemään sen itse Kuksassa henkilön tiedoista, Tapahtumat-välilehdeltä 5.5. asti.

Skip to content