Valkama-tuotteet

LEIRITUOTTEET

LEIRITUOTEKAUPPA

Tilaa leiripaitasi ennakkoon niin saat sen edullisemmin. Valkaman leirituotekauppa löytyy täältä.

Leirille tulee myyntiin jonkin verran paitoja, mutta tilaamalla ennakkoon varmistat, että saat oman kokoisesi UPEAN leiripaidan ja ennakkotilaajana hieman edullisemmin kuin leiriltä ostettuna.

Verkkokaupassa on myynnissä muitakin Valkaman logollisia tuotteita, kuten juomapullo, Muurlan muki ja huppari. Tilatut tuotteet voi noutaa leirikaupasta leirin alettua.

FATWOOD PUUKORUJA TAI AVAIMENPERÄ

Suomalaisen FatWoodin käsityönä meille suunnitellut ja valmistetut ainutlaatuiset puukorut ovat pian saatavilla, kun tilausten toimitus käynnistyy 16.11.2020.

Koruja on kolme erilaista:

Korvakorut 20,00 e /pari
Kaulakoru 15,00 e
Avaimenperä 15,00 e
Korvakorujen halkaisija on 38mm ja kaulakorun & avaimenperän 44mm.

Lopullinen tuote eroaa hieman mallikuvasta. Tuote postitetaan kirjepostina 4,00e hintaan. Postitus ja maksutiedot lähetetään sähköpostitse tilaajille heti kun korut ovat varastossa. Koruja tulee myyntiin rajoitetusti leirituotemyymälä Reelinkiin leirillä, joten kannattaa varmistaa ja tilata oma kappale jo nyt.

FatWood koruja tai avaimenperän pääset tilaamaan alapuolelta tai täältä.

VALKAMA PUUKOT

Tilaa itsellesi upea Iisakki Järvenpään kotimainen Valkaman logolla varustettu puukko.

Puukkoja on kolme erilaista: Askares, Kolkkapartio ja Sorsa. Hintaan sisältyy myös nimen kaiverrus puukon terään. Katso tarkemmat tiedot ja kuvat puukkotehtaan sivuilta ja tilaa omasi täältä.

VALKAMA-HIOMAKIVI

Tilaa itsellesi upea Iisakki Järvenpään kotimainen Valkaman logolla varustettu hiomakivi. Tilaa täältä https://valkama2020.fi/valkama-hiomakivi

* Tuotteissa on Valkama 2020 -logo. Tämä säästää kustannuksia emmekä joudu nostamaan hintoja*

 

Skip to content