Valkama-kauppa

Stipendit

Valkamalle on mahdollista hakea stipendiä leirimaksun kokonaan tai osittain kattamiseksi. Stipendit haetaan nopean ilmoittautumisajan sisällä (11.12.-12.2.), jonka jälkeen hakeminen ei ole enää mahdollista. Stipendihakemus tehdään Kuksassa leiri-ilmoittautumisen yhteydessä. Stipendihakemukset ovat luottamuksellisia ja ne käsittelee erillinen stipendiryhmä.

Stipendejä voi hakea kolmessa eri kategoriassa, joita ovat: 100 %, 100 € sekä 50 €. Myönnettävä stipendi saattaa olla eri suuruinen kuin haettu stipendi, ei kuitenkaan haettua eikä osallistujan leirimaksua suurempi. Stipendiryhmä kertoo päätöksistään suoraan osallistujalle ja ne huomioidaan automaattisesti laskutuksessa. Kielteisen tai alennetun stipendipäätöksen saaneet voivat halutessaan peruuttaa osallistumisensa maksutta 31.5.2020 mennessä.

Partiolaiset pääsevät hakemaan stipendiä tapahtumailmoittautumisen yhteydessä partion jäsenrekisteri Kuksassa painamalla alareunasta Ilmoittaudu ja hae stipendiä. Muut kuin partiolaiset voivat hakea stipendiä erillisellä stipendilomakkeella 12.2. mennessä sen jälkeen kun he ovat ilmoittautuneet leirille Kuksassa.