Valkama-kauppa

Usein kysytyt kysymykset

1) Voiko toisen piirin lippukunnasta osallistua leirille?

Tottakai voi, leirille tulee ilmoittautua normaalina ilmoittautumisaikana. Leirilippukunnan voi
sopia joko itse tai se sovitaan leirinjärjestäjien taholta.

2) Voiko leirille osallistua, vaikka ei olisi partiolainen?

Tottakai, leirille ovat tervetulleita kaikki! Leirillä järjestetään partion arvojen mukaista ikäkausille suunnattua toimintaa ja leirin päihteettömyys koskee kaikkia leiriläisiä.

3) Paljonko on leirimaksu? Onko mahdollista anoa stipendiä?

Leirin maksut ja stipendien hakuohjeet löytyy täältä ja tuolta.

Leirimaksusta ja mahdollisuudesta hakea stipendiä tiedotetaan myöhemmin.

4) Onko ilmoittautuminen sitova?

Leirin peruutusehdoista tiedotetaan myöhemmin.

5) Voiko leirille tulla vain osaksi aikaa?

Kyllä, leirille voi tulla osaksi aikaa. Leiriltä voi myös poistua hetkeksi leirin aikana, tällöin asia pitää sopia mahdollisen pestiesihenkilön kanssa, leirilippukunnanjohtajalle ilmoittaa asiasta, sekä leiritoimiston/portin tulee olla tietoinen poistumisesta ja jälleen saapumisesta. Alaikäinen ei voi poistua leirialueelta ilman huoltajan lupaa ja aikuista.

6) Voiko leirimaksun maksaa erissä? Huomasin laskussani virheen?

Leirimaksuun liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä projektikoordinaattorin puoleen [email protected]

7) Miten leirillä majoittaudutaan?

Leirillä majoittaudutaan leirilippukunnissa tai perheleirissä sijaitsevissa teltoissa. Leirilippukunnat toimittavat itse oikean määrän majoitteita paikalle tai sopivat majoitteesta leiriläisen kanssa. Riippumattomajoittujille tai tentsile-telttaa käyttäville ei voida taata sopivaa tilaa, joten riippumatossa tai tentsilessä majoittuminen on leiriläisen omalla vastuulla. Kaikissa riippumatoissa tulee käyttää puunhalaajia.

8) Voiko leirille ottaa mukaan lemmikkieläimen?

Leirille ei valitettavasti voi ottaa mukaan omia lemmikkieläimiä. Leirillä saattaa vierailla ohjelman, avustuksen ja turvan mukana työtehtävissä olevia eläimiä, joille tulee myös antaa työrauha.

9) Miten esteettömyys ja  moninaisuus on huomioitu Valkamalla?

Haluamme mahdollistaa Valkamalle osallistumisen mahdollisimman monelle ja pyrimme huomioimaan ihmisten tarpeet niin hyvin kuin se metsäolosuhteissa on mahdollista. Vastaathan moninaisuus- ja estettömyyskyselyymme täällä. Tarvittaessa voit myös olla yhteydessä Valkaman esteettömyys- ja moninaisuuspäällikköön ([email protected]), sekä leirin projektikoordinaattoriin.

10) Haluaisin keskustella leiriläisen tarpeesta, mihin voin ottaa yhteyttä?

Valkaman esteettömyys- ja moninaisuuspäällikkö ([email protected]), sekä leirin projektikoordinaattori auttavat tarvittaessa.

11) Mikä on leirin osoite? Löytyykö leiriltä parkkipaikkaa?

Leiripaikan osoite on Tvärminnentie 850, 10900 Hanko. Parkkipaikkoja löytyy rajoitetusti, joten suosittelemme saapumaan linja-autoilla tai muulla yhteiskuljetuksella.

12) Mitä leirillä syödään?

Leirillä syödään aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala keskuskeittiöllä. Osa ruuasta tulee valmiina ja osa tehdään leirillä itse. Ruoka on monipuolista ja ravitsevaa leiriruokaa. Erityisruokavaliot syövät erillisessä ervikeittiössä. Leirillä on mahdollisuus kasvisruokailuun.

13) Millaiset peseytymismahdollisuudet leirillä on?

Leirillä voi saunoa ja käydä suihkussa lämpimässä vedessä. Leirillä on myös mahdollisuus käyttää privaattisuihkuja peseytymiseen.

14) Miten leirivuorokaudet valitaan?

Vain tietyiksi leiripäiviksi tuleva valitsee ilmoittautumislomakkeelta ensimmäiseksi sen vuorokauden, jolloin syö leirissä ensimmäisen aterian. Leirivuorokausimaksu oikeuttaa 24 tunnin oleskeluun leirialueella sisältäen ohjelman ja ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala). Esim. viikonlopuksi pe-su osallistuva, perjantain iltapalalle saapuva osallistuja valitsee ilmoittautumislomakkeelta perjantain ja lauantain.