Valkama-tuotteet

YRITYKSILLE

Valkama 2020+1 on Uudenmaan Partiopiirin piirileiri kesällä 2021. Leirille odotetaan 3000 partiolaista. Leiri toteutuu täysin vapaaehtoisten aikuisten partiolaisten voimin. Myös aikuiset maksavat osallistumismaksun.

Yhä useammin sekä lapset ja nuoret että aikuiset joutuvat jättämään Valkaman kaltaisen ison leirin väliin, koska leirin osallistumismaksu on heille liian korkea. Valkama tekee parhaansa mahdollistaakseen kaikille leirin ja siksi jokaisesta leirimaksusta siirretään osa rahastoon, jolla tuetaan vähävaraisten partiolaisten – lasten, nuorten ja aikuisten – osallistumismaksua. Jo nyt tiedetään, että tarvitsijoita on moninkertaisesti enemmän kuin rahastoon saadaan kerättyä. Tästä johtuen toivomme yrityksiä ja yksityishenkilöitä lahjoittamaan rahaa vähävaraisten lasten, nuorten ja aikuisten leirimaksurahastoon.

Keräykseen ei kohdistu hallinnollisia kuluja, joten Valkama-keräykseen lahjoitetut varat menevät lyhentämättömänä osallistujien osallistumismaksujen tukemiseen!

  • Lahjoittamalla 195 € maksatte yhden lapsen, nuoren tai aikuisen osallistumismaksun viikon pituiseen leiriin.
  • Lahjoittamalla 135 € maksatte kolmen vuorokauden leirin yhdelle lapselle, nuorelle tai aikuiselle.
  • Maksamalla 40 € mahdollistatte yhden vapaaehtoisen aikuisen auttamaan leirin järjestelyissä vuorokaudeksi.

Kampanjaan osallistuminen on helppoa:

  • Voitte maksaa lahjoituksenne suoraan keräyksen tilille IBAN FI17 5358 0660 9201 06 viestikenttään voi laittaa maininnan “stipendirahasto” ja täyttää tähän lomakkeeseen yhteystietonne, jonne toimitamme materiaalipaketin https://bit.ly/valkama_lahjoitus

KLIKKAA AVATAKSESI LOMAKE

Paluupostissa kaikki keräykseen lahjoittaneet tahot saavat viestintäpaketin, jolla voi kertoa osallistumisestaan Valkama-partioleirimaksujen tukemiseen.

Yli 100 euroa lahjoittaneiden viestintäpakettiin kuuluu:

  • Valkama-jakokuvat sosiaaliseen mediaan
  • Valkama-banneri verkkosivuille
  • Valkama-sähköpostiallekirjoituksen
  • Yrityksen nimi Valkaman verkkosivuille

Keräyksen näkyvyys sosiaalisessa mediassa

Kampanjan käytössä useampi some-kanava, joiden kautta kerrotaan keräyksen tilanteesta. Mikäli ette voi taloudellisesti auttaa, olemme kiitollisia myös Valkama-somenäkyvyyden nostamisesta jakamalla, kommentoimalla ja reagoimalla postauksiimme.

Facebook-sivu: facebook.com/valkama2021

Instagram-tili: @valkama2021

Valkama käyttää aihetunnisteita #valkama2021 #valkama2020plus1 #uusimaapartio #partioscout

Keräys on auki 17.2.2021 saakka. Rahankeräyslupa: RA/2020/1458

Skip to content