Valkama-kauppa

Valkaman lääkintäpäällikkö Jenni Holmström: “Valkaman lääkintä antaa huikean mahdollisuuden soveltaa ammattitaitoa”

 

 

Lippukunta: Inkoon Samoilijat

Pesti: Lääkintäpäällikkö

 

Mitä lääkintäpäällikön pestiin kuuluu?

 

Lääkintäpäällikkö johtaa leirilääkinnän tiimiä turvallisuusjohtajan alaisuudessa yhdessä ensiavun mestarin kanssa. Tiimiin kuuluu lääkäreitä, hoitajia sekä terveydenhuoltoalan opiskelijoita. Lisäksi tiimiä tukee puuhapete. Lääkintätiimi toteuttaa leirillä perustason ensiaputoiminnan kiinteässä ensiapupisteessä tukeutuen tarvittaessa alueen virallisiin ensihoito- tai sairaalapalveluihin. 

 

Miksi lähdit mukaan tekemään Valkamaa?

 

Intensiivisten erikoistumisvuosien jälkeen paluu partiopestin pariin virkistää. Moniammatillinen työskentely leiriolosuhteissa avartaa ja tuo sopivaa haastetta.

 

Miksi Valkamaa kannattaa tulla tekemään?

 

Valkaman lääkintä antaa sinulle huikean mahdollisuuden soveltaa ammattitaitoasi työpisteesi ulkopuolella! 

 

Miksi Valkamalle kannattaa tulla ensi kesänä?

 

Tule tapaamaan uusia ja vanhoja tuttuja, innostumaan piirileiritunnelmasta ja tekemään ikimuistoista, uusmaalaista partiotoimintaa!

 

Millaisia vapaita pestejä tiimistäsi tai osa-alueeltasi löytyy?

 

Tiimin kokoaminen on hyvällä alulla, mutta tarvetta on vielä kaikille leirilääkinnästä kiinnostuneille lääkäreille, hoitajille, ja näiden alojen opiskelijoille. Kaikki osaaminen ja apu teemaan liittyen otetaan vastaan, eli jos olet hoitoalan ammattilainen ja muussa pestissä leirin aikana, voit käydä tekemässä lääkinnässä vaikka yksittäisen vuoron! Pyrimme optimaaliseen tekijäporukkaan, jotta kaikille jää myös vapaa-aikaa leirillä. 

 

Koonnut: Anni Taitto

Skip to content